Haljina Oscara de le Rente u kojoj se omiljena fashionistica još u prosincu pojavila na premijeri serije And Just Like That ide na aukciju, a prikupljena sredstva bit će donirana UNICEF-u

Modna ikona Sarah Jessica Parker udružila je snage s velikom modnom kućom, ovoga puta ne samo kako bi kreirali glamurozne outfite za pamćenje, već u dobrotvorne svrhe. Naime, custom Oscar de la Renta haljina koju je na crvenom tepihu nosila krajem godine ide na aukciju i to na Encore resale platformi, a sva zarada od prodaje bit će proslijeđena UNICEF-u.

„Bila je privilegija nositi ovu haljinu na premijeri serije And Just Like That prošloga prosinca i počašćena sam udružiti se u ovoj aukciji sa svojim prijateljima iz modne kuće Oscar de la Renta. Sva sredstva od prodaje bit će donirana UNICEF-u, organizaciji koja sada, s obzirom na trenutne geopolitičke sukobe i povećane prijetnje nevinoj djeci, treba našu pomoć više nego ikada“, rekla je SJP.

sarah jessica parker

Podrška Ukrajini

Sarah Jessica Parker tako se na svoj način pridružila javnoj podršci Ukrajini i brojnim ljudima koji se trenutno nalaze u teškoj situaciji, baš kao što su to primjerice učinili David Bechkam, Tom Odell ili bračni par Kunis-Kutcher. Kako bismo i sami pomogli, dovoljno je napraviti mali korak i primjerice podržati ukrajinske modne brendove ili domaće fondove za pomoć te se informirati na provjerenim adresama i prema vlastitim mogućnostima donirati sredstva.

Foto: Roy Rochlin/ Dimitrios Kambouris/ Getty Images