Došao je i taj dan. Dočekali smo prve dvije epizode serije And just like that… koja nastavlja Seks i grad priču o Carrie i njenim ljubavima – New Yorku, Faci i najboljim prijateljicama. Ususret izlasku prvih nastavaka održana je premijera u New Yorku (naravno, gdje drugdje?) na koju su stigla sva dobro poznata lica, ali i neka potpuno nova

Nakon više mjeseci iščekivanja, proučavanja svake fotografije koja je procurila sa snimanja i opsesivnog čitanja o scenariju novih epizoda serije koja je tamo krajem stoljeća zaludila cijeli svijet, danas smo spremni sjesti i pogledati što nam je s ostatkom ekipe pripremio Michael Patrick King. Danas su stigle prve dvije epizode, a ostatak će dolaziti svaki tjedan i to četvrtkom sve do početka veljače. Moramo priznati da nam se sviđa što ćemo za ostatak malo morati pričekati. Odgođeno zadovoljstvo, znate o čemu pričamo?

New York kao mjesto radnje

Baš kao što i priliči ovoj seriji koja je donijela neku novu razinu i shvaćanje mode, održana je premijera koja je okupila omiljene zvijezde u zanimljivim outfitima. Ne moramo posebno isticati pobjednicu crvenog tepiha, ali ništa manje nismo ni očekivali od ikone SJP koja je zabljesnula u Oscar de la Renta izdanju uz Erdem torbicu, cipele iz svoje kolekcije i dozu (vintage) nakita. Na red carpetu su joj se pridružile Kristin Davis, Cynthia Nixon, Bridget Moynahan, Sara Ramirez, Chris Noth i mnogi drugi, a evo i kako je to izgledalo!

sarah jessica parker
Sarah Jessica Parker
kristin davis
Kristin Davis
cynthia nixon
Cynthia Nixon
chris noth
Chris Noth
bridget moynahan
Bridget Moynahan
Evan Handler
Sara Ramirez
Michael Patrick King
julie halston
Julie Halston
Cree Cicchino
Cree Cicchino
Cathy Ang
Cathy Ang

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images