U doba samoizolacije žudimo za balkonima. Malim, velikim – nevažno je. Imati balkon kao da je dobilo pojam imati prozor u svijet.

Vrijeme samoizolacije nekima je više ili manje ugodno. O tome naravno ovisi i samoizolirate li u malom gradskom stanu, negdje s pogledom na more, imate li dvorište ili ne i o kolikoj se veličini životnog prostora radi. Samoizolacija svakako nije laka nikome, ali morate priznati – pojam imanja balkona poprimilo je sasvim novu dimenziju. Ako ste sretnik s pogledom u daljinu, onda znate kako to donosi uživanja, od ispijanja prve jutarnje kave, meditacije, čitanja ili čak rada na laptopu.

Ukoliko doma imate ovu malu oazu mira, zašto je ne dodatno ‘updateati’. Poznati dućani za uređenje doma i dalje imaju dostavu, a možete se odlučiti i na neke nove biljke ili njegu postojećih. Svoju balkonsku oazu možete doraditi i tako da na nju smjestite novu ležaljku i madrac na kojem možete odmarati i čitati, a možete je i dodatno ukrasiti lampicama za poseban večernji ugođaj. Svima koji ovih dana uživaju na svojim balkonima, želimo da uživaju i dalje, a oni koji ih nemaju – vi se možete kratko opustiti pogledom na fotografije koje vam donosimo u nastavku!

Foto: Living4Media