Opremanje ili adaptacija doma uvijek dolaze s nizom izazova i problema koji uzrokuju stres, ali i financijske brige.

Primjerice, loša izmjera i montaža, premalo prostora za pohranu, nedostatak rješenja za podove, zidove i strop, loša kombinacija stilova i odabir preglomaznog namještaja samo su neke od poteškoća s kojima se ljudi često susreću kada se odluče sami uhvatiti u koštac s ovim nimalo jednostavnim zadatkom.

Uz to, obilaženje salona namještaja i kupovina „na slijepo“ oduzimaju vrijeme, često su naporni i, pogriješite li u odabiru, iznimno skupi. Upravo su zato u Mimi kreirali jedinstvenu uslugu terenske prodaje naziva Mima@Home, kojom ćete uštedjeti vrijeme i novac, a životni prostor možete potpuno prilagoditi svojim potrebama i ukusu.

Opremite dom bez ulaska u salon

Ovdje je riječ o personaliziranoj usluzi profesionalnog savjetovanja, dizajniranja, zajedničkog planiranja i potpune realizacije doma po vašoj mjeri, koja omogućuje da sve to obavite iz udobnosti vlastitog doma. Mima terenski savjetnik besplatno dolazi u vaš dom i vodi vas kroz cijeli proces opremanja te će svojim znanjem, podrškom i promišljenim planiranjem smanjiti vaš stres oko odluka o dizajnu i budžetnim nedoumicama.

U sklopu usluge Mima@Home možete odabrati i neki od paketa koji sadrže kombinacije namještaja iz asortimana kuhinja, blagovaonica, dnevnog boravka i spavaće sobe s nizom usluga planiranja i opremanja doma. Bez obzira opremate li samo dio, jednu ili više prostorija, ili pak dom u cijelosti, paketi usluga su praktični te pružaju odlične financijske i druge pogodnosti.

Pritom možete birati između nekoliko paketa: Premium plus, Premium, Kuhinja plus, Moj dom, Relax zona i Instant. Ovisno o tome koji odaberete, Mima@Home nudi sljedeće usluge: planiranje, izmjeru, 2D nacrt, 3D nacrt, rješenje za pod i zid, dekorativna rješenja, dostavu, montažu i uslugu staro za novo koja omogućuje demontažu stare kuhinje te njezino preuzimanje, odvoz i pravilno zbrinjavanje.

Više informacija o paketima i uslugama pronađite ovdje, a želite li dogovoriti dolazak terenskog savjetnika u vaš dom, nazovite broj 0800 900 840. Pritom imajte na umu da je poziv i izlazak na teren bez obaveza i čisto informativan.

Mima savjetnici brzo izlaze na teren nakon inicijalnog poziva i pritom ste cijelo vrijeme u kontaktu s jednom osobom koja je ujedno i voditelj projekta.

Inovativna rješenja i za investitore

Osim privatnim korisnicima, uslugu kompletnog opremanja prostora, Mima nudi i investitorima kojima time olakšavaju planiranje, dizajniranje i opremanje nekretnine. Tako se za uslugu Mima@Home odlučio i gospodin Babić iz apartvile Okit u Srimi pokraj Vodica. Klijent je odabrao kompletno rješenje za oba apartmana i uz garantirane rokove isporuke, a cijela suradnja na kraju je rezultirala obostranim zadovoljstvom.

Funkcionalan raspored namještaja u open space prostoru

‘’Za kompletno opremanje odlučio sam se kako pri pružio maksimalnu potporu projektu, a ujedno i modernizirao apartvilu koja će tako privući nove goste. Novouređeni apartmani gostima će osigurati sasvim novo iskustvo boravka kojemu će se htjeti iznova vratiti. Pritom je suradnja s Mima Namještajem protekla vrlo glatko, rokovi su ispoštovani, a apartmani su dobili inovativna rješenja koja su njihov izgled i funkcionalnost podigli na jedan novi nivo’’, kaže gospodin Babić te dodaje kako bi uslugu Mima@Home definitivno preporučio i drugima.

Inovativno rješenje kocke na zidu kao noćnog ormarića

 Apartmani su tako opremljeni kuhinjama, regalima za televizor, noćnim ormarićima i s tri ugradbena ormara iz Mima vlastite proizvodnje, a aparati te ostali namještaj poput stolova, stolica, garniture, stolića, kreveta, madraca i ormara, bili su po narudžbi od dugogodišnjih Miminih partnera.

Regal za TV po mjeri iz Mima proizvodnje koji se može uskladiti s bojama kuhinje

Najvažnije je zadovoljstvo korisnika

Premda je MIMA@Home novija usluga u Mimi, njezine višestruke prednosti, jednostavnost i praktičnost već su sada naveliko prepoznate. Tako se Mima može pohvaliti visokom ocjenom 4,8 koju su dodijelili njihovi kupci, ujedno i korisnici online platforme trebam.hr. Njihovo zadovoljstvo uslugom MIMA@Home dokaz je da se Mimi možete obratiti s povjerenjem, a oni će se maksimalno potruditi da ispoštuju sve vaše želje.

Tekst i fotografije: Promo