Oživite vaš dnevni boravak upečatljivim foteljama kako bi unijeli komfor u vaš dom

Sinonim za udobnost, fotelja, komad je namještaja kojeg nikako ne bismo smjeli zaboraviti kada uređujemo svoj životni prostor. Kao mjesto u kojeg uranjamo nakon dugog i napornog dana, osim što mora biti udobno treba biti i privlačno kako bi ili unijeli sklad ili začinili naš dom dajući mu posebnu atmosferu. Ako želite prostor upotpuniti foteljom ili pak u stari udahnuti malo svježine, u Namještaju Mima pronaći ćete velik izbor fotelja različitih boja i oblika, a za vas smo izabrali neodoljive baršunaste kombinacije fotelja koje nikada ne izlaze iz mode.

Zavalite se u neodoljive baršun fotelje 

Neodoljivo mekan, baršun kao da odiše nekom profinjenošću i luksuzom. Iako će se baršun sam po sebi dobro prilagoditi svakom stilu uređenja, puno veću važnost igraju boje ili materijali korišteni na nogama fotelje. Ukoliko ste ljubitelji minimalizma ili japandi stila, fotelje sa drvenim nogama presvučene u bijele, bež ili sive baršunaste tkanine savršeno će se uklopiti u ambijent, a pritom unijeti mekoću i osjećaj čarobnosti. Za trendi ili glamurozne kombinacije birajte fotelje sa zlatnim detaljima na nogama, dok ćete za industrijske birati one sa metalnim u crnoj boji. Visina noga ovisi o vašem ukusu, no što su one više to će vaš prostor izgledati otvorenije i veće.

Fotelja Bella_Mima namještaj
Fotelja Bella

Odaberite fotelje neobičnih i nesvakidašnjih oblika i naslona kojima ćete oboriti s nogu vaše goste. Karakterističan naslon u obliku školjke fotelje Shell iz ponude Namještaja Mima učinit će svaki kutak šarmantnim i neodoljivim, dok zaobljene linije tirkizno plave fotelje Audrey pak odišu udobnošću i mekoćom. Fotelje u intenzivnim bojama bit će statement komad u vašem interijeru oko kojeg ćete s lakoćom pokrenuti razgovore s vašim gostima.

Fotelja Shell
Fotelja Shell
Fotelja Audrey_Mima namještaj
Fotelja Audrey

Stilizirajte vaše fotelje s baršun presvlakom samostalno ili kao dio postojećeg sjedećeg seta. Iskoristite ih za uređenje kutaka kojima nedostaje ono nešto i prenamijenite ih u malene oaze za opuštanje ili čitanje knjige. Smjestite ukrasnu policu u kutak gdje ćete izložiti vaše najdraže knjige. Smjestite svoju fotelju uz prozor u dnevnoj sobi kako bi uživali u šalici čaja u popodnevnom suncu. Dodajte im mali stolić za odlaganje stvari kako bi dobili na funkcionalnosti. Kombinirajte fotelje različitih materijala i stilova u ambijentu kako bi postigli razigranost u prostoru. Uz odabir prave boje, garantiramo kako će ovaj kutak postati najdražim mjestom u vašem domu.

Fotelja Sora_Mima namještaj
Fotelja Sora i dvosjed Rain

Pratećim dekorom stvorite pravi osjećaj doma. Tepih će zasigurno unijeti toplinu, dekorativni jastuci dodatnu udobnost dok će lampe doprinijeti ambijentalnoj i cozy atmosferi u kojoj ćete uživati. Inspirirajte se ponudom Namještaja Mima i pronađite savršenu fotelju za svoj životni prostor.

Fotelja Roxy_Mima namještajFotelja Roxy i fotelja Ebba

Promo