The file "advanced-iframe/js/ai_external.js" can not be saved. Please check the permissions of the js folder and save the settings again.
Ako još uvijek niste osmislili gdje biste mogli dočekati Novu godinu, bez brige. Uvijek postoji opcija proslave kod kuće koja je, ruku na srce, ponekad i najbolji izbor. Kako bismo vam pomogli u osmišljavanju aktivnosti, donosimo naš zabavan vodič za novogodišnji stay-at-home tulum!

via GIPHY

Kuhinja kao glavno mjesto događaja

Možda je zadnji dan godine baš pravo vrijeme da isprobate one recepte koje dugo čuvate u ladici. Nakon teške blagdanske hrane, preporučamo da kušate laganu tjesteninu s humusom, finu juhu od rajčice ili sočne tacose. Svi oni kojima još uvijek nije dosta slatkog, za desert se mogu okušati u izradi Kinder Bueno rolade, neobičnih zimskih krafni od batata ili brze čokoladne torte.

via GIPHY

Nadoknadite propuštene filmove i serije

Novi sadržaji izlaze toliko brzo da ne stignemo sve pohvatati. Nakon što ste se podsjetili na sve najbolje božićne filmove, iskoristite preostalo vrijeme kod kuće i odaberite neke od naslova koje dugo čekate pogledati. Svi su već pogledali film Dont’ look up i novu sezonu Emily u Parizu? Super, sada ćete i vi. Kada očistite dosadašnju listu pripremite se jer – novi naslovi već stižu.

via GIPHY

Društvene igre uvijek su dobra opcija

Ako imate ekipu s kojim volite igrati društvene igre, znate da to može postati najzabavniji ili najkompetitivniji provod. Uz one najpopularnije, vrijeme je da istražite i neke nove igre. Mi smo saznali koje su to najbolje društvene igre godine, a za sve one koji više vole virtualni svijet, tu su i brojne videoigre koje bi uskoro mogle postati dostupne i na nekim streaming servisima.

via GIPHY

Osvrnite se na prošlu godinu

Ako ćete novu godinu dočekati sami, uzmite si vremena i razmislite o tome što ste sve postigli prošlih mjeseci, čestitajte si za uspjehe i oprostite za padove. Ako ste ipak planirali biti u društvu, podijelite s prijateljima najsmješnije novogodišnje odluke i (vjerojatni) neuspjeh u njihovom provođenju, vjerujemo da ćete se nasmijati!

via GIPHY

Ne zaboravite nazdraviti

Osim već tradicionalnog šampanjca u ponoć, isprobajte i nešto novo! To može biti gin tonic zanimljivog okusa ili pak onaj sa šljokicama, baš kao i novi koktel ili domaće kvalitetno vino. Za sve one koji izbjegavaju alkohol, tu su i druge opcije poput bezalkoholnog craft piva ili vruće čokolade koja će zagrijati i razveseliti baš svakoga!

via GIPHY

Otplešite u novu godinu

To što niste u noćnom klubu, ne znači da ne možete zaplesati. Kod kuće čak imate i luksuz da slušate jednu pjesmu na repeat ili odaberete svoju najdražu playlistu (mi biramo ovu synthwave playlistu prema izboru Pocket Palme). Bili u papučama ili svojim najdražim party cipelama, uz ples ćete zasigurno veselo zakoračiti u sljedeću godinu, a nakon novogodišnjeg slavlja svakako razmislite i o isprobavanju malo drugačije vrste plesa – onoga na svili.

via GIPHY

Nastavite s programom

Nakon što ste veselo prvi dan nove godine dočekali u udobnosti vlastitog doma, dan provedite u jednako pozitivnom ozračju. Kada se naspavate, pripremite fini brunch, odaberite regenerativni boravak u prirodi i započnite s implementacijom ovih navika koje vam na jednostavan način mogu poboljšati život. Sretna Nova godina!

via GIPHY

Foto: @merigveri/Giphy