Dok čekamo službeni datum izlaska treće sezone ove popularne serije, glumačka postava Euphorije podsjetila nas je zašto volimo sve što ima veze s njom. Ova omiljena mlada imena koja osvajaju filmski, ali i modni svijet, okupila su se na HBO eventu u Los Angelesu i potvrdila da su trenutno oni na koje treba obratiti pozornost

Euphoria je serija koja je donijela drugačiju perspektivu kada je u pitanju život mladih danas. Osim što je progovorila na dosad neviđen način o temama kao što su ovisnost, body image ili spektar seksualnosti, značajno je utjecala i na modnu te beauty industriju. Uzbudljiva druga sezona završila je prije nešto manje od dva mjeseca, a mi smo već spremni za još. Iako ćemo na to ipak još malo pričekati, dotad možemo uživati u dizajnerskim red carpet izdanjima ovih, sada već etabliranih trendsetera.

Personalizirani modni pristup

Zendaya je u proteklih nekoliko godina uz pomoć stilista Lawa Roacha preuzela titulu kraljice stila i crvenog tepiha, a za ovaj event odabrala je sivo odijelo brenda Fear of God te tako još jednom dokazala da glamurozna haljina nije jedina moguća opcija. Alexa Demie, Sydney Sweeney, Hunter Schafer i Barbie Ferreira pojavile su se u crnim izdanjima, svaka interpretirajući ovu (ne)boju kroz neku drugu estetiku. Vintage, avangarda, klasika – ove djevojke mogu sve! Za razliku od njih, jarke boje i uzorke odabrale su Maude Apatow, Chloe Cherry i Alanna Ubach koje su donijele baš klasično euforičan mood cijelom eventu. Evo svih lookova!

Zendaya, House of God
Hunter Schafer, Maison Margiela
Maude Apatow, Versace
Sydney Sweeney, Alexander McQueen
Alexa Demie, vintage Norman Norell
Jacob Elordi, Prada
Barbie Ferreira
Alanna Ubach
Chloe Cherry

 

Foto: Amy Sussman/Getty Images