Održana je još jedna dodjela nagrada Američkog udruženja modnih dizajnera koje je proslavila neke od najvećih imena u modnoj industriji. Svojim su izgledom na ovom eventu oduševili mnogi, a posebice mlada i talentirana Zendaya koja je primila nagradu s kojom je ušla u povijest

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cfda (@cfda)

Kažu da je Met Gala modna verzija Oscara, ali za prave insajdere dodjela CFDA nagrada istinsko je slavlje najvećih dizajnerskih i modnih talenata. Ovogodišnju ceremoniju dodjele nagrada vodila je Emily Blunt, a ponovno je održana pred (slavnom) publikom.

Samo neki od dizajnera koji su ove godine osvojili nagradu su Demna Gvasalia za Balenciagu, Telfar Clemens za Telfar i Emily Adams Bode za Bode. Za lice godine odabrana je sve popularnija glumica Anya Taylor-Joy, a Patagonia za brend koji se vodi održivošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cfda (@cfda)

Ova dodjela nagrada bila je još jedna prilika da slavni prošeću crvenim tepihom u lijepim toaletama. Već spomenuta Anya Taylor-Joy tako je odabrala Oscar de la Renta retro outfit, glumica HoYeon Jung kul Louis Vuitton haljinu, a Emily Blunt odijelo dizajnera Cristopher John Rogersa, u kojem je izgledala posebno svježe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cfda (@cfda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cfda (@cfda)

Pobjednički niz se nastavlja

Još jednom ove sezone modnim je odabirom oduševila Zendaya, koja svoje outfite bira uz pomoć trenutno vjerojatno najpoznatijeg stilista Lawa Roacha. Ovoga puta, osim nepogrešivog modnog ukusa, dijelili su i – frizuru. Zendaya je zablistala u crvenom izdanju Vere Wang i dokazala zašto je postala najmlađa dobitnica nagrade za modnu ikonu koju dodjeljuje Američko udruženje modnih dizajnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Posljednja godina zaista je povoljna za ovu mladu glumica koja trenutno vlada modnom, ali i filmskom inudstrijom. Osim što je osvojila publiku svojom ulogom u megauspješnom filmu Dina, trenutno promovira i novi nastavak Spider-Mana koji stiže prije Božića, a u bližoj budućnosti čekaju nas i nove epizode serije Euphoria. Možemo se samo veseliti sljedećim prilikama da na filmskom platnu i crvenom tepihu pokaže kako se to radi.

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Instagram