The Hollywood Reporter objavio je popis najmoćnijih stilista svijeta i bez premca priznanje je dobio Law Roach.

Uzmite bilo koju naslovnicu svjetskog časopisa u ruke, osvrnite se na bilo koji red carpet celebrity look koji je plijenio pažnju zbog svoje ekstravangantnosti i velika je šansa da iza njega stoji Law Roach. Ovaj stilist upravo je zato i dobio priznanje najmoćnijeg od strane The Hollywood Reportera.

Zvjezdana lista by Law Roach

Najviše pažnje svakako je privukao s trijumfom stilske transformacije Celine Dion, koja je, ako se sjećate, svojim stajlinzima osvajala na svjetskim Tjednima mode, osobito pariškom. Tu su i glamurnozni lookovi Zendaye, Ariane Grande te Anye Taylor Joy, zvijezde serije ‘Queen’s Gambit’, iza koje stoji Law Roach.

stylist lar roach

Dokaz uspjeha Lawa Roacha krije se uistinu u njegovom talentu i hrabrosti u eksperimentiranju. Dokaz tome je njegova suradnja s Zendayom, koja ga je i vinula u zvijezde.

Law Roach i Zendaya

Naime, Roach je bio njen stilist dok je gradila karijeru i nijedno svjetsko modno ime nije ju htjelo odjenuti, ni Gucci ili Valentino. I upravo zahvaljujućim njegovim ‘no name’ stajlinzima Zendaya je završila na naslovnici Voguea, nakon čega su je naravno krenuli odijevati i oni najveći, brendovi luksuzne mode.

Foto: Shutterstock