Rastuću popularnost mlade glumice Anye Taylor-Joy ne možemo ne zamijetiti, a nakon što je cijelu sezonu na crvenom tepihu provela gotovo isključivo u Diorovim kreacijama, i službeno je potvrđeno kako je postala njihova globalna modna i make-up ambasadorica

Nova titula dodatno je potvrdila odnos Anye Taylor s legendarnom kućom Dior, čija joj estetika (očito) jako dobro pristaje. To su odavno prepoznali i njeni stilisti Law Roach i Paul Burgo pa joj je nova uloga ambasadorice sasvim prirodno pristala. Novim naslovom pridružila se ostalim celebritijima na popisu Dior ambasadora, na kojemu se odnedavno nalazi i njena kolegica iz glumačkog svijeta te sve veća miljenica Hollywooda, Yara Shahidi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Njeno najnovije izdanje u Dioru dogodilo se sinoć, kada je održana premijera novog filma Last Night in Soho u Los Angelesu. Anya je opet pomela crveni tepih i zasjala u zlatnoj haljini ove francuske modne kuće.

anya taylor joy

Anya Taylor oduševit će i novim projektom The Northman

Raspored ove 25-ogodišnje glumice ostaje popunjen do daljnjeg jer uskoro izlazi i film The Northman, povijesni triler redatelja Roberta Eggersa, s kojim je ATJ već surađivala na filmu The Witch. Njena jako uspješna godina nastavlja se i sljedećeg mjeseca, kada će primiti nagradu za lice godine koju dodjeljuje Američko udruženje modnih dizajnera.

Anya Taylor-Joy možda je osvojila glumački svijet svojom ulogom u megauspješnoj seriji The Queen’s Gambit, ali sada, osim glumom, definitivno osvaja i modnim odabirima.

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images /Instagram