Volite li slušati podcastove, sada i kuća Dior nudi zanimljive razgovore s umjetnicima i suradnicima koje vodi sama dizajnerica, Mara Grazia Chiuri.

Što kažete da se malo odmaknete od vijesti i dramatične atmosfere? Jedna od ideja koju biste mogli koristiti je slušanje podcastova. Ostajanje kod kuće ne mora biti tako sumorno ukoliko se malo potrudite biti kreativni ili pronaći sadržaje uz koje ćete se osjećati bolje. Mi u Graziji vjerujemo i kako je sve stvar kolektivne svijesti, zato pridonesite trenutnoj situaciji mirom, odmakom od histerije i posvetite se sebi, brizi za svoje emotivno stanje, kao i svojih bližnjih.

U moru podcastova koje možete slušati svakodnevno, u posljednje vrijeme istaknuo je upravo onaj novi na sceni. Radi se o podcastu kuće Christian Dior, pod nazivom ‘Dior Talks’. Prva tema je feminizam, a sama kreativna direktorica Diora, Mara Grazia Chiuri, vodi razgovore sa svojim suradnicima, umjetnicima i prijateljima. Izašle su prve epizode, a sve ih možete preslušati ovdje: https://podcasts.dior.com/.

Foto: Getty Images