Luksuzna modna kuća udružila se s Technogymom u kolekciji vrhunskih proizvoda za vježbanje

Kako zamišljate ultimativno iskustvo vježbanja? Iako će pojedinci odgovoriti da bi najradije da se bicepsi kreiraju dok leže, mnogima su sinonimi za odličan trening udobna i lijepa odjeća te kvalitetna sprava. Dior će vam, navodno, omogućiti sve navedeno!

O čemu je riječ? Kako bi proslavili Dior Vibe, Diorovu luksuznu liniju sportske odjeće Marije Grazije Chiuri za izložbu Dior 2022 Cruise u Ateni, udružili su se s jednim od vodećih stručnjaka za vrhunsku sportsku opremu, Technogymom, kako bi stvorili vrhunski repertoar luksuzne opreme za teretanu.

Dior Technogym

Tijekom posljednjih godinu dana u vrijeme pandemije, integracija teretana u naše domove postala je popularnija nego ikad; stoga ova suradnja nije mogla doći u bolje vrijeme.  Zamislite tipičnu opremu za vježbanje, poput bučica, s luksuznim modnim zaokretom viđenim kroz sofisticiranu viziju Chiuri.

Technogym po prvi put surađuje s luksuznom modnom kućom kako bi estetski poboljšao svoj inovativni dizajn, poput trake za trčanje i višenamjenske klupe za utege, koja uključuje pribor poput bučica i lopte za teretanu, koja nudi fleksibilnost i ravnotežu.  Sve je izrađeno u bijelom dizajnu koji sadrži Dior zvijezdu, osnivačevu amajliju.

Ova zbirka ograničenog izdanja suradnja je za koju nismo ni znali da nam je potrebna stiže u siječnju 2022. godine.

 

Foto: PR