Izašao je trailer za “Last Night In Soho”, a ovom horor-triler filmu već predviđaju da će biti hit godine. Ne odmaže niti Anya Taylor-Joy, koja nam je osvojila srca u “Daminom gambitu”

“Tako se radi trailer! Nemaš pojma o čemu je, a jedva čekaš vidjeti što će se dogoditi” i “Ovo je najiščekivaniji film stoljeća!”, samo je par oduševljenih komentara nakon što je stigao trailer za film Edgara Wrighta “Last Night In Soho”, koji ima impresivni glumački postav. Osim što možda najviše čekamo kako se Anya Talyor-Joy snašla u novoj ulozi, tu su i Matt Smith (“The Crown”) i Thomasin McKenzie (JoJo Rabbit).

Edgar Wright redatelj je kultnih klasika poput “Shaun Of The Dead”, zbog čega ne čudi da se polažu velike nade u njegovo nadolazeće djelo. Film je, po onome što znamo, mješavina žanra drame, a tu je i horor i triler. Radnja se smjestila, ha, recimo da skače između vremenskih zona, vraćajući se u 1960-te, što naslov “Last Night In Soho” čini još misterioznijim.

Koja je radnja filma “Last Night In Soho”?

Službeni opis glasi: “Mlada djevojka, strastvena prema modnom dizajnu, misteriozno stiže u šezdesete godine prošlog stoljeća gdje susreće svog idola, blistavog wannabe pjevača. No, London iz 1960-ih nije onakav kakav izgleda, a vrijeme kao da se raspada uz određene posljedice.” Misterioznu wannabe pjevačicu Sandy u ovom horor filmu glumi Anya Taylor-Joy, dok Thomasin McKenzie glumi modnog dizajnera.

Kad stiže ovaj triler-horor u kina?

“Last Night In Soho” trebao je prvotno biti predstavljen 2020. godine, ali pandemija je film natjerala na čekanje 2021. godine. Wright je ranije ove godine rekao za IndieWire da ga kašnjenja s objavljivanjem filma nisu smetala. “Vidio sam naslov: “Last Night In Soho” – odgođeno po drugi put”, ali ja to gledam pozitivnije. “Last Night in Soho” bit će u kinima. Draže mi je pričekati da ga publika može vidjeti na velikom platnu jer je tako i zamišljen.”

FIlmbi u kina trebao stići 22. listopada 2021., taman za hladnija popodneva kada ćete se poželjeti s nekim ušuškati.

Foto: Last Night In Soho