Druga sezona Euphorije samo što nije stigla, a na premijeri u Los Angelesu pojavila se cijela postava koja je (očekivano) osvojila red carpet u zanimljivim modnim izdanjima

Tko još nije, neka prihvati činjenicu da su ovi „klinci“ postali su dio modne elite. Zasluženo? Zasluženo. Premijera nove sezone još jednom je to pokazala, a prva na listi dokaza je naravno – Zendaya. Nova kraljica crvenih tepiha još jednom je oduševila, ovoga puta u vintage Valentino izdanju. Ovim izborom dokazala je da ju i dalje inspirira modna prošlost, kao i u nekoliko prilika prošle godine. Ovo je haljina iz 1992. godine koja osvaja svojim jednostavnim krojem i kontrastom dvije neboje. U njenom slučaju, nije sve tako sivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion & Art (@topfashiontv)

Zvjezdana postava i visoka moda

Nekoliko zvijezda ove serije pojavilo se u custom izdanjima, a to su redom Hunter Schafer u bordo Prada outfitu, Alexa Demie u Balenciagi i Sydney Sweeney u Miu Miu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Za njima nije zaostajala ni Maude Apatow u Saint Laurent kreaciji, kao ni muški dio glumačke postave. Uz mnogima omiljenog Jacoba Elordija, najveći dojam ostavio je Angus Cloud u Versace odijelu jarke boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maude Apatow (@maudeapatow)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Još samo nekoliko dana

Euphoria na specifičan i poprilično mračan način govori o odrastanju i izazovima s kojima se danas mladi mogu susresti, a za svoju prvu sezonu ova serija osvojila je tri Emmyja. Već se dugo čeka druga sezona koja napokon stiže 9. siječnja, a uz već dobro poznate i voljene likove, stižu i nova lica. Nestrpljivo čekamo nove epizode!

Foto: Instagram