Čini se da je odgovor na pitanje iz naslova potvrdan. Tek što je izašla druga sezona, make-up odabiri glavne vizažistice sa seta ove megapopularne serije postali su tema brojnih naslova, a na društvenim mrežama već postoje i bezbrojne kopije lookova

Svi koji su imalo upoznati s utjecajem koji je prva sezona Euphorije imala na beauty trendove, znaju da se puno očekivalo i od njenog nastavka. Nakon što je prije nekoliko dana održana službena premijera, druga sezona je stigla i izgleda da će na nešto drugačiji način ostaviti jednako važan trag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Transformativni put

Baš kao i radnja serije, beauty je priča morala ove sezone evoluirati te donijeti nešto novo. Izgleda da je sve krenulo u još mračnijem i sirovijem smjeru. Vizažistica Doniella Davy nastavila je šminkom iskazivati mood iste grupe mladih ljudi koji se suočavaju s različitim problemima, a na svojem je instagramu podijelila s fanovima nekoliko informacija o inspiraciji i viziji za novo poglavlje.

„Druga sezona je nešto poput introvertirane sestre prve sezone. Ona je dominantno mirna, sve dok odjednom ne postane glasna. Ima svoje glamurozne trenutke, a onda postane superminimalistička. Voli sjajnu kožu i lice bez pudera. Eksperimentira s tušem za oči i voli jarke boje, ali samo onda kada se stvarno osjeća hrabro. Preferira nježniju verziju prepoznatljivih šljokica, a voli i umjetnu krv.“

Izgleda da nas čeka…svašta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)

Vizualni prikaz karaktera

Ono što je dovelo do prethodne kolektivne beauty opsesije su definitivno kristalići. Ovoga puta to bi mogao biti dramatičan grafički eyeliner. Dokaz za to je look iz prve epizode nove sezone koji je vizažistica kreirala za lik Jules. Upečatljive linije na unutarnjem kutu oka već su preuzele instagram i inspirirale brojne zaljubljenike u make-up i Euphoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)

Mnogi iz glumačke postave sudjelovali su u stvaranju beauty obilježja svojih likova jer možda i više nego igdje drugdje, make-up ovdje govori o karakterima. S tim na umu, svakako se veselimo vidjeti daljnje transformacije ovih likova, u svakom smislu te riječi.

Foto: @donni.davy /Instagram