Nakon desetak dana filmova, mode i zabave, 75. filmski festival u Cannesu došao je svom kraju. Pripadajući crveni tepih ove je godine donio brojne spektakularne modne trenutke, ali i beauty lookove koji su nas oduševili i inspirirali!

Uz glamurozne toalete u kojima su se brojne zvijezde izmjenjivale na crvenom tepihu u Cannesu, ove su nas godine fascinirali i određeni make-up momenti. Izdvojili smo nekoliko beauty lookova i trendova koje smo uočili i zapamtili!

Svježe i mladenački

Lagana podloga, blago naglašene oči, začešljane obrve, osvježavajuće rumenilo. Ovako bismo mogli opisati nježan beauty look koji su odabrale Elle Fanning i Kaia Gerber, a ovakav mladenački izgled može se jednostavno postići uz ovaj trik s rumenilom.

Elle Fanning
Kaia Gerber

Snažni eyeliner

Tamni make-up na očima uvijek ostavlja snažan dojam, a posebice kada je je riječ o grafičkom eyelineru. Ove statement linije odabrale su Deepika Padukone i Bella Hadid te tako osigurale da ne prođu nezamijećeno.

Deepika Padukone
Bella Hadid

Brončani izgled

U glavnoj ulozi ovdje je svakako bronzer koji pomaže u naglašavanju crta lica i postizanju preplanulog izgleda. Ovaj brončani beauty look i sjajne nude ruževe odabrale su Lori Harvey i Emily Ratajkowski koja je istovremeno pokazala i svoje nove šiške.

Lori Harvey
Emily Ratajkowski

Crvena klasika

Crveni ruž na crvenom tepihu vječna je klasika i sinonim za elegantni glamur. Gotovo uvijek dobro izgleda, a posebice kada je naglasak samo na usnama, dok je ostatak make-upa jednostavan. Da je tome zaista tako ove su godine u Cannesu svojim primjerom pokazale glumice Rebbeca Hall i Diane Kruger.

Rebecca Hall
Diane Kruger

Glowy koža

Zdrava i sjajna koža ultimativni je beauty imperativ kojem svi težimo, a sa sigurnošću možemo reći da je supermodel Jasmine Tookes to i – postigla. Dokaz su brojne fotografije njenog blistavog looka iz Cannesa koji bismo rado iskopirali (baš kao i njenu skincare rutinu).

Jasmine Tookes

Monokromatski look

Julianne Moore u svečanim prilikama uvijek spretno naglasi svoju jedinstvenu boju kose, a ništa drugačije nije bilo ni na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu. Vizažist Hung Vanngo je bojom bakra naglasio njene zelene oči i tako spojio tonove na licu i kosi. Wow, wow!

Julianne Moore

Trepavice u glavnoj ulozi

Marion Cotillard brzo nas je osvojila ovim suptilnim lookom. Jednostavan, elegantan, a opet upečatljiv izgled koji u prvi plan stavlja spikey trepavice bio je dovoljan da završi na ovoj inspirativnoj beauty listi.

Marion Cotillard

 

Foto: Vittorio Zunino Celotto/ Pascal Le Segretain/ Gareth Cattermole/ Getty Images