Prije nekoliko dana započeo je Filmski festival u Cannesu, a nakon dojmljivog otvorenja već su započela i ostala događanja. Globalne zvijezde iz svijeta filma i zabave očekivano osvajaju crveni tepih dan za danom, a jedan je trudnički look ostavio posebno upečatljiv dojam

Sinoć se u sklopu festivala održala svjetska premijera dugoočekivanog filma Top Gun: Maverick, a crveni tepih vrvio je poznatim imenima. Uz glavna lica iz novog filmskog naslova koja uključuju Toma Cruisea, Jennifer Connelly i Milesa Tellera, red carpet je svakako osvojila i supermodel Adriana Lima. Ususret projekciji filma za čiji je soundtrack bila zadužena Lady Gaga, slavna manekenka prošetala je u divnoj Balmain haljini s naglašenim ramenima, plisiranim detaljima i visokim izrezom. Haljina je, također, uz pomoć izreza na središnjem dijelu naglasila njen trudnički trbuh. Ovakav trend u trudničkom modnom stilu započela je Rihanna, a sada ga sve više prihvaćaju i ostale poznate trudnice kao što su Shay Mitchell, Negin Mirsalehi i Desi Perkins.

Slavlje ženskog tijela

Lima je pred fotografima pozirala i izmjenjivala nježnosti s partnerom Andreom Lemmersom, s kojime sada čeka prvo dijete. Poznata 40-ogodišnja manekenka inače već ima dvije kćeri iz braka s košarkašem Markom Jarićem. Ovaj outfit svakako je jedan od posebnijih dosad u Cannesu, ali s obzirom da nas čeka još desetak dana glamura i filma, ostavljamo prostor da nas netko jednako ili još više oduševi. Svejedno, Adriana Lima ovim je lookom još jednom dokazala da trudnički stil može istovremeno biti udoban i glamurozan i tako potvrdila svoj status na našem popisu slavnih trudnica čije stilove sa zanimanjem pomno pratimo.

 

Foto: Joe Maher/ Vittorio Zunino Celotto/ Pascal Le Segretain/ Getty Images