Nakon dugo čekanja, uskoro stiže nastavak kultnog filma Top Gun. Ususret premijeri novog naslova, Lady Gaga je objavila pjesmu Hold My Hand koja se nalazi na soundtracku filma

Nakon prošlotjednog teasera, pjevačica i glumica objavila je pjesmu Hold My Hand koju je napisala za novi Top Gun. Ovaj singl koji je stvorila uz svoje suradnike BloodPopa i Benjamina Ricea, pjevačica opisuje kao ljubavno pismo svijetu nakon jako teškog vremena.

„Htjela sam stvoriti pjesmu koja govori o potrebi da razumijemo jedni druge i o želji da budemo blizu jedni drugima, čak i kada smo daleko“, rekla je uoči objave novog glazbenog broja.

 

Novi hit na pomolu

U stvaranju soundtracka filma sudjelovali su i legendarni skladatelji filmske glazbe Harold Faltermeyer i Hans Zimmer, a ni Gagi ovo definitivno nije prvo iskustvo s glazbom za film. Još 2016. godine bila je nominirana za Oscara za pjesmu Til It Happens To You iz dokumentarca The Hunting Ground, a tu je naravno i glazbeni hit Shallow iz filma A Star is Born, za koji je Oscara i – dobila. S obzirom na Gagin talent za stvaranje hitova, ne sumnjamo da će i ova nova pjesma slijediti uspjeh prepoznatljive pjesme Take My Breath Away iz originalnog filma iz osamdesetih. Iako je Top Gun: Maverick trebao izaći još 2020. godine, premijera je odgođena zbog pandemije. Za sve koji jedva čekaju, novi datum je 26. svibanj!

 

Foto: Rich Fury/ Getty Images/ YouTube