Kuća A24 objavila je prvi trailer za film “Priscilla” Sofije Coppole.

Temeljen na memoarima Priscille Presley iz 1985. “Elvis i ja”, biografski film prati njezin život i odnos s kraljem rock ‘n rolla. Cailee Spaeny (“Mare of Easttown”, “Bad Times at the El Royale”) glumi Priscillu, dok mladi Jacob Elordi (“Euphoria”, “The Kissing Booth”) utjelovljuje Elvisa Presleyja. Spaeny i Elordi najnovije su zvijezde odabrane za slavni par na ekranu. Olivia DeJonge i Austin Butler igrali su glavne uloge u biografskoj glazbenoj drami Baza Luhrmanna “Elvis” iz 2022., koja je osvojila dvije nominacije za Zlatni globus i jednu pobjedu za Butlerovu izvedbu kultnog pjevača. Film je i nominiran za Oscara za najbolji film, najboljeg glumca i više.

“Priscilla” označava Coppolinu treću suradnju s kućom A24, nakon “On the Rocks” iz 2020. i “The Bling Ring” iz 2013. Nekoliko Coppolinih dugogodišnjih suradnika — uključujući snimatelja Philippea Le Sourda, kostimografkinju Stacey Battat, montažerku Sarah Flack i dizajnericu produkcije Tamaru Deverell — uključeno je u ovaj filmski projekt.

“Priscillu” je režirala i napisala Sofia Coppola, a s obzirom na veliki uspjeh prethodne Luhrmannove ekranizacije s fokusom na Elvisa, željno se iščekuje i pogled na život s Kraljem iz perspektive njegove nekadašnje i jedine supruge.

Foto: A24