Nakon što je izvrsni Austin Butler ranije ovog tjedna nagrađen Zlatnim globusom za utjelovljenje legendarnog Elvisa u hvaljenoj ekranizaciji Buza Luhrmanna, filmski svijet iščekuje još jedan film o Kralju Rock and Rolla.

Ovog puta u fokusu je životna priča njegove prve supruge, Priscille Presley te njezina romansa s Elvisom, a film će se bazirati na njezinim memoarima. Još u rujnu 2022. portal Deadline je izvijestio da Sofia Coppola režira novi igrani film temeljen na memoarima Priscille Presley iz 1985., Elvis i ja. Film, prikladno nazvan Priscilla, opisat će njezin život s Elvisom; od susreta u Njemačkoj kada je imala 14 godina do života u Gracelandu, zatim udaje i na kraju razvoda od glazbenika. “Toliko me zanimala Priscillina priča i njezino gledište oCoppola je izabrala mlade zvijezde HBO serija, Cailee Spaeny iz Mare of Easttown da glumi Priscillu, a Jacoba Elordija iz Euphorije da glumi Elvisa.

Film je počeo s produkcijom u Torontu, ali svijet nestrpljivo iščekuje neke nove detalje. Točan datum izlaska filma još uvijek se ne zna. Zanimljivo je da je bivša djevojka „novog Elvisa“ Jacoba Elordija, Kaia Gerber, inače kćer Cindy Crawford, danas u vezi sa „starim Elvisom“ Austinom Butlerom.

Foto: Getty Images