Domaće digitalno nebo dobilo je online shop specijaliziran za second-hand, vintage i retro odjeću – Drugi krak

Kao što smo već pisali, a ovaj mjesec i cijeli broj tiskanog izdanja časopisa Grazia tome i posvetili, održivost nikad nije imala jači trenutak nego sad. Na sreću, s obzirom na to da nam ne preostaje još puno vremena za promjenu nekih navika. Ovaj novi web shop, Drugi krak, dolazi iz kreativne radionice praćenog profila @grofdarkula, poznatog po tome da često potiče važne i žustre rasprave na goruće teme. Grof je sad odlučio postati lovac i zaštitnik second-hand komada pa za vas bira najbolje vintage komade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drugi Krak (@drugikrak)

“Naša je misija pronaći izgubljene i skrivene odjevne predmete, predstaviti ih ljudima i osigurati da svaki od njih pronađe nove vlasnike koji će cijeniti njihovu vrijednost. Filozofija Drugog Kraka zasniva se na stavu da roba nije otpad. Svaka majica, jakna, košulja ili haljina samo su izgubljene u procesu spajanja s osobom za koju su istinski skrojene.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drugi Krak (@drugikrak)

Svakako na ovaj shop bacite oko, bookmarkajte ga, a uskoro vam i mi donosimo top komade iz njegove ponude unutar naše mjesečne shopping rubrike namijenjenog second-hand komadima.