Možda je vrijeme da pod svoje novogodišnje odluke stavite i nešto osvješteniji pristup shoppingu. U tome bi vam mogla pomoći ova online platforma za second hand odjeću.

Niste još stavili svoje novogodišnje odluke na papir? 2020. nas je sigurno naučila kako više cijeniti ono što imamo, a ono što imamo je svakako puno i previše odjeće. Velika high street industrija neće se promijeniti dok god je masovno podržavamo, pa zašto u novoj godini ne posvetiti se nešto više sustainable pristupu? To možete na više načina. Za početak možete reorganizirati vlastiti ormar. Odjeću koju ne nosite možete donirati, a zatim definirati odjevni stil koji će vam svakodnevno odgovarati. Osim toga, promijenite svoj pristup shoppingu i ulažite u posebne komade, a ne one high street u kojima već ionako šeće cijeli grad i fotografira se cijeli Instagram.

Zato nam je drago da se na domaćoj, točnije regionalnoj sceni pojavila nova online shopping stranica pod imenom Butiq, koja će uskoro imati i svoju aplikaciju. Radi se o stranici koja na cool način prodaje second hand odjeću, a kada malo bolje razmislite takvih stranica u Hrvatskoj jako nedostaje. Imate li super komade koje biste voljeli prodati možete ih isto uploadati ovdje. Napravite to na što atraktivniji način i postanite dio cool vintage communityja.

Naslovna fotografija: RahatLook