Hrvatski vintage brend PANDAN priprema svoj treći i najveći dosad jesenski pop-up event. Nas veseli činjenica da ćemo ponovno u lov na statement komade kakvi se ne viđaju drugdje.

Treći PANDAN pop-up event držat će se u petak, 20. listopada, od 17 do 21 sati, u galeriji ULUPUH u centru Zagreba (Ilica 13, 1.kat). Highlight ovog pop-upa bit će statement kožni komadi, koji su ujedno zaštitni znak brenda, a posjetitelji će imati priliku uloviti i par zanimljivih dizajnerskih komada s potpisom Maison Margiela, Ann Demeulemeester, Etro, Max Maara, Tod’s itd. Neće nedostajati ni mekanih zimskih vesti od kašmira, kao i muških oversized sakoa od djevičanske vune.

I ovog puta Pandan surađuje s malim lokalnim proizvođačima, a ovog puta moći će se uživati u prirodnim vinima Cota iz okolice Šibenika i zagrebačkoj kombuchi Kucha Kombucha. Do pop-upa je preostalo svega nekoliko dana, a neki od komada koji će biti ekskluzivno dostupni na eventu mogu se popratiti u najavama na Instagram profilu brenda @pandan.www .