Istra – mnogima sinonim za bijeg iz grada vikendom. Jedan od naših prijedloga je ovaj mali hotel koji se nalazi u Labinu.

Istra i dalje zove na sunčane vikende, bijeg od sivila i magle, a naš novi prijedlog je ovaj boutique hotel koji se smjestio u Labinu. Ime mu je Hotel Peteani, a nalazi se u najvećem gradu istočne Istre. Koliko još toga lijepog reći o ovom dijelu Hrvatske? Osim što obiluje divnim malim mjestima, poznatim restoranima i najljepšim pogledima. Uz to što se možete baciti u istraživanje Labina – njegovim Gradskim muzejom, umjetničkim galerijama i parkom skulpture, u blizini vam je i Rabac, dragulj Istre s prekrasnim plažama na kojima možete uživati i u jesenskom suncu. Hotel Peteani idealno je smješten za sva navedena istraživanja, a unatoč pandemiji otvoren je i spreman za svoje goste. Na raspolaganju su sobe s doručkom u kojem, osim u vrhunski uređenom interijeru možete uživati i na suncem okupanoj terasi.

Najljepši dio možda je to da hotel ima i svoju saunu, a ima li išta bolje u ovim hladnijim mjesecima nego opustiti se u njoj. Iz hotela naglašavaju za iznimno paze na upozorenja stožera i brinu se da je svaki gost siguran te da ne mora brinuti za svoje zdravlje. Uz Labin i Rabac, iz Hotela Peteani predlažu istražiti i manja mjesta u blizini – Sv. Marina, Ravni i Prtlog. A na večeru se uvijek možete vratiti doma, u njihov cijenjeni restoran Peteani koji nudi jela tradicionalne istarske kuhinje u kombinaciji sa sezonskim namirnicama!

Foto: www.hotel-peteani.hr