Dok čekamo drugu sezonu serije koja je prošle godine na tren zaludila cijeli svijet, stiže beauty kolekcija iz Lancômea koja donosi onaj specifični french vibe kojeg je (uglavnom) uspješno uhvatila i Emily u Parizu

Kultni francuski brend Lancôme najavio je skori izlazak limitirane kolekcije šminke, kozmetike i parfema inspirirane serijom Emily u Parizu. Sama suradnja i nije toliko neočekivana s obzirom da je glumica Lily Collins, koja utjelovljuje glavni lik u seriji, globalna ambasadorica ovog velikog beauty brenda već godinama.

„Lancôme ovom kolekcijom slavi pariški joie de vivre i šarm serije Emily u Parizu. Donosimo način kako kod kuće rekreirati i interpretirati specifičnu francusku ljepotu, glamur i sofisticiranost“, rekla je prilikom najave kolekcije globalna predsjednica Lancômea, Francoise Lehmann.

Sve u znaku Pariza

Ova blagdanska For the Love of Paris kolekcija stiže u studenom, nekoliko tjedana prije izlaska nove sezone. Kao što i samo ime kolekcije sugerira, pakiranje u crvenoj i ružičastoj boji oslonit će se na romantičan mood poznatog Grada svjetla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial)

Linija uključuje 7 proizvoda u koje se ubrajaju i limitirano izdanje Advanced Génifique seruma, srcolika paleta 12 sjenila te poznati i voljeni Idôle miris. Svi proizvodi vizualno su povezani sa serijom i to pomoću motiva Eiffelovog tornja, koji će biti poznat svim ljubiteljima Emily i njenog neizostavnog privjeska na torbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial)

Iako je ispala pomalo kontoverzna kada su u pitanju nagrade struke, ova serija uspjela je osvojiti publiku i osigurati nastavak snimanja. Druga sezona tako stiže tik pred Božić, 22. prosinca, pa vjerujemo kako će mnogi blagdane provesti uživajući u novim pariškim avanturama Emily i ostalih likova.

Foto: Facebook Emily in Paris/ Instagram