Prošle godine, Lancôme je predstavio svoju prvu suradnju s poznatom svjetskom influencericom, Chiarom Ferragni – jednom od najutjecajnijih svjetskih digitalnih poduzetnica, a sada je stigla i druga

Chiarina prva kolekcija u blistavoj, ružičastoj boji izazvala je nevjerojatan interes među ljubiteljima šminke diljem svijeta. A sada, od blistave ružičaste do blistavo plave – pripremite se za ekskluzivnu paletu s drugom po redu Lancôme x Chiara Ferragni make-up suradnjom.

Slaveći svoju drugu kolekciju osmišljenu u kolaboraciji s Lancômeom, Chiara je predvodila predstavljanje koje je bilo otvoreno za javnost – uključujući novinare, influencere i Lancôme obožavatelje. Uz mnoštvo iznenađenja, Chiara je predstavila svoju novu kolekciju – iznutra odvažnih nijansi nadahnutim njezinim ‘’urbanim’’ stilom i glamuroznim izdanjima tijekom Milanskog Tjedna mode, izvana ukrašenom prepoznatljivim Chiarinim okom.

Dijelom ovog eventa bila su mnoga lica, poput kreativne direktorice Lancômea Lise Eldridge, koja je predstavila makeup rutinu koristeći Chiarinu novu kolekciju. Anna Della Russo, modna ikona i kreativna direktorica Japanskog Voguea, također je gostovala u ovom video pozivu. Na koncu, Chiari su se pridružila njezina sestra, Valentina Ferragni i najbolja prijateljica, influencerica Veronica Ferraro na zabavi u pidžamama – najbolji način za dijeljenje malih tajni o beauty rutini.

Proizvod je dostupan ekskluzivno na Douglas.hr, a cijena je 510kn