Mat ruževi za eksplozivan look novi je moto palete L’Absolu Rouge Drama Matte za sve obožavateljice makeupa koje usne stavljaju u prvi plan. Ovaj ultra mat ruž iznenađujuće je radikalan i pruža beskompromisan osjećaj ugode. S obzirom na kombinaciju iznimno ugodne, matirane teksture i odvažnih, blistavih nijansi, namijenjen je ženama koje vole eksperimentirati s bojama i ekstremnim finišima.

L’Absolu Rouge se oduvijek temelji na tri načela: boji se pristupa kao umjetnosti, uz prepoznatljiv dašak francuske sofisticiranosti te spoj luksuza i užitka s očaravajućim osjećajem ugode.

Nakon providnih, kremastih i mat nijansi iz 2016., ove godine predstavljamo trendi reinterpretaciju mat trenda – izrazito odvažne, ultra mat nijanse ruževa L’Absolu Rouge koje krase intenzivne boje, elegancija i nevjerojatan osjećaj ugode.

Jeste li spremni za nešto sasvim novo?

NEVJEROJATNA EKSTAZA BOJA

Paletu je kreirala Lisa Eldridge, Lancômeova kreativna direktorica za makeup.

Upečatljive 24 nijanse kriju žarkocrvene, razigrane narančaste, intenzivne ružičaste i prodorne smeđe tonove za bezbrojne maštovite kombinacije.

Posebno se izdvajaju tri zvjezdane nijanse: narančasto crvena 157 Obsessive Red, jarko ružičasta 388 Rose Lancôme i ljubičasta 507 Dram’Atic. Prepoznatljive su po savršenom dizajnu pakiranja koje ih razlikuje od crnih kutijica ostalih ruževa iz kolekcije. Jedinstveno izdanje kojem nećete moći odoljeti.

Još jedna novost: u paleti se nalaze i tri metalik mat nijanse, inovativan proizvod i istinsko postignuće stručnjaka koji su radili na kreiranju jedinstvene formulacije.

Nijansu bakra, zlata i kromirano plavu možete nanijeti same ili kao završni sloj kako biste naglasili usne. Zablistajte u punom sjaju.

Cijena je 266 kn, a u galeriji pronađite naše najdraže nijanse.