Lisa Eldridge je britansko, ali i svjetsko ime koje u make-up svijetu znači zaista puno. Ova vizažistica zaslužna je za mnoge pamtljive beauty lookove poznatih i covere najpoznatijih svjetskih časopisa, a sada u fokus svih zaljubljenika u dekorativnu kozmetiku stižu najnoviji proizvodi iz njene make-up linije

Na svojim društvenim platformama Lisa je za ovaj petak najavila izlazak novih proizvoda i restock cijele linije. Za početak, dolaze čak četiri nove nijanse obožavanih True Velvet ruževa koji već godinama oduševljavaju svojom pigmentacijom, bojama i onime što i njihovo samo ime otkriva – baršunastim završetkom.

U najnovijoj ponudi ruževa nalazi se Intrigue, najsvjetlija nude nijansa dosad i odmah moramo priznati – želimo ju. Osim nje, stižu nijanse Petal (peony ružičasta), Cinnabar (moćna crveno-smeđa) i prema želji obožavatelja – Blush lightly (laganija verzija već voljene nijanse Blush).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

U sklopu novog launcha stižu i tri sjajila koja svojom bojom odgovaraju novim ruževima. Sjajila imaju svoju jedinstvenu formulaciju koja spaja maslace s uljima. Baš poput maski za usne, ovi proizvodi pružaju ugodan osjećaj hidratacije i njege. Prema riječima kreatorice, njena sjajila takoreći liječe usne svojom formulom. Osim ruževa i sjajila, novost su i olovke za usne koje sada dolaze u svim bojama ruževa. One su kremaste, dugotrajne i samo malo tamnije nego nijanse matching ruževa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Ono što je možda još više od svega nabrojanoga zainteresiralo make-up ljubitelje je najava potpuno novog proizvoda u asortimanu – Seamless Skin tekućeg pudera. Opisan je kao inteligentno formulirana, skin-friendly podloga srednje pokrivnosti koja se sama setira, jednostavno blenda i daje nježan finiš koji izgleda baš poput kože. Formuliran je bez alkohola, talka, parfema, esencijalnih ulja i SPF-a. Ovo nam je stvorilo baš velika očekivanja, ali nekako smo uvjereni da će ih proizvod opravdati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Tekući puder će se tako pridružiti sada već velikoj make-up kolekciji ove majstorice za šminku koja osim već spomenutih proizvoda uključuje i kremaste ruževe, tekuća rumenila te highlightere. Mi smo u niskom startu zato što restock i prodaja novih proizvoda kreću danas od 17 sati. Klik, klik!

Foto: Lisa Eldridge Facebook/Instagram