Odlična vijest! Giorgio Armani beauty dostupan je na još jednoj lokaciji u Zagrebu

Proizvode inspirirane filozofijom Giorgia Armanija kojima je glavni cilj naglasiti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati od sada možete pronaći i u Müller parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića. Giorgio Armani beauty kutak sadrži neke od omiljenih make-up proizvoda, a njegove elegantne linije i kombinacije crne i crvene predstavljaju pravi Armani potpis. Istim, elegantnim dizajnom predstavljen je i Lip Bar na kojem možete pronaći 24 nijanse Lip Power i 19 nijansi Lip Maestro ruževa za usne.

Armani Beauty u Zagrebu

Raspon nijansi od klasičnih crvenih, ružičastih, bež do odvažnih koraljnih i ljubičastih nijansi savršen su odabir za vruće ljetne dane te će vratiti žar vašim usnama i pripremiti vas za uzbudljive ljetne avanture. Osim svima dobro poznatih ruževa i omiljene Armani Glow rutine, za ljetnih mjeseci ne propušta se Giorgio Armani beauty Neo Nude linija čije formule i lagana tekstura ostavljaju ugodan osjećaj na koži. Neo Nude proizvodi spajaju šminku i njegu kože te poboljšavaju i vlaže ten, ostavljajući kožu hidratiziranom, glatkom, blistavom i zdravom.

Jedan od noviteta Neo Nude linije dostupan je i na novoj lokaciji. Riječ je Melting Color Balm višenamjenskom balzamu čija paleta obuhvaća svježe, svijetle nijanse u rasponu od bež do smeđih tonova. Prvi spektar nijansi daje osvježavajuću dozu boje obrazima ili očima, dok je drugi idealan za konturiranje lica.

Armani Beauty u Zagrebu

Melting Color Balm stvara trenutnu definiciju u kombinaciji s postojanom bojom, koja se pojačava nanošenjem slojeva i blendanjem. Melting Color Balmom možete kreirati niz lookova, a raspon obuhvaća svjež i profinjen dnevni te intenzivniji večernji look. Elegantno, tonsko pakiranje Melting Color Balm-a pravi je potpis Neo Nude linije, dok je svaka nijansa prikazana na poklopcu kutije.

Svoje omiljene Giorgio Armani beauty proizvode možete potražiti na novoj lokaciji u Müller parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića te odabrati Vašu savršenu ljetnu make-up rutinu.

 

Foto: PR