Strasti oko trenutno najgledanije Netflixove serije se ne smiruju. Je li “Emily u Parizu” zapravo trebala biti nastavak danas kultne serije “Sex i Grad” čiji proizvod također potpisuje producentska ‘faca’ Darren Star, ili zapravo i ne baš, teško se odlučiti.

No, ova je romantična ekranizacija iznjedrila neke nove modne heroine i tome se ne može proturječiti. Simpatična Lily Collins, inače kćer poznatog glazbenika Phila Collinsa, uspješno je utjelovila glavni lik mlade Emily Cooper koja zbog fantastične poslovne ponude seli iz Chicaga u Pariz. Francuska prijestolnica je divna, Emily je mlada ambiciozna Amerikanka, puna života, opijenosti Parizom u raskošnim modnim kombinacijama.

No, tko je zapravo ta prava Francuskinja u seriji o kojoj svi pričaju?

Camille Razat imala je priliku zadržati stvarno ima kada joj je dodijeljena uloga karizmatične Francuskinje koja se spontano i iskreno vrlo brzo sprijatelji s Emily nakon slučajnog susreta na ulici. Kažu kako je Camille zapravo prikrivena zvijezda popularne serije čije autentično utjelovljenje nemarnog francuskog chica oduševljava.

Camille Razat mlada je francuska glumica i model već otprije poznata u pariškim društvenim krugovima. Ovo je njezina prva velika uloga za američku produkciju iako je dosad dobivala manje poslove za englesko-francusko tržište. Uloga Camille ipak ju je predstavila većem auditoriju te postavila na postolje nove modne heroine. Kada ne glumi, Razat se bavi modelingom i to prilično uspješno. Kao članica agencije Premium Models snimala je editorijale za kuće poput Louis Vuitton, Cartier i francusko izdanje časopisa Vanity Fair.

Najšarmantniji dio stvarne, ali i filmske Camille jest njezin osjećaj za stil po čemu je već prepoznata u modnim krugovima. U njenom slučaju neprikosnoveni francuski stil dolazi u obliku spoja muževnosti i elegancije, a beretke su neizostavan modni detalj. I zato je upravo Razat predstavnica ‘obožavanog francuskog’ u aktualnoj i vrlo gledanoj seriji “Emily u Parizu”. O njoj ćete još vjerojatno mnogo čuti.

Foto: Getty Images