U trajanju je druga sezona serija koja je mnoge prikovala uz ekrane. Radi se o seriji ‘You’ zbog koje je Elizabeth Lail postala nova it djevojka.

Iako su svi pičali o Penn Badgleyju kada je krenula Netflixova serija ‘You’, nije trebalo dugo da javnost uoči i novo žensko lice – Elizabeth Lail. Kombinacija trilera i romantike prikovala je brojne uz ekrane, a na Netflixu upravo traje druga sezona. Elizabeth Lail osvojila je mnoge prvenstveno svojim izgledom – a ova glumica utjelovila je i lik mnogih žena u njezinim godinama – ženu koja želi uspjeti u onome što voli, kao i zadržati svoj status u društvu.

Tko je uopće Elizabeth? Osim u Netflixovoj uspješnici glumila je u ABC-ovoj seriji ‘Once Upon A Time’, horor seriji ‘Dead of Summer’, kao i ‘The Black List’ i ‘The Good Fight’. Rođena je 1992. godine, a vrhunac karijere proživljava upravo sada.

Njena uloga Guinevere Beck nastala je po knjizi Caroline Kepnes. U nju se zaljubljuje Joe kojeg glumi Penn Badgley, svima najpoznatiji po seriji Gossip Girl, a nakon što se upoznaju priča ima itekako napet rasplet. Ako samo čitate o tome koliko je dobra serija ‘You’, a još je niste pogledali, krajnje je vrijeme da to učinite. Pred vama je hvaljena prva sezona, a onda i druga koja se upravo prikazuje!

Foto: Getty Images