Ovo ljeto smo doslovno bili preplavljeni raznim trendovima i inspiracijama za manikuru. Vidjeli smo hrabre nokte inspirirane Hailey Bieber, već dobro prožvakane Barbiecore manikure i, naravno, uvijek popularnu minimalističku manikuru. No, upravo sada dolazi najnoviji trend koji će oduševiti upravo pobornice minimalizma i suptilnog luksuza – “Coconut Milk” manikura.

Zaista, primijetili smo da je manikura postala viralna kada u svom nazivu sadrži riječ “mlijeko”. Sjetite se samo koliko je popularan bio “latte” trend koji i dalje dominira. Ova nova inačica manikure donosi nokte s izgledom “kokosovog mlijeka”, i predviđamo da će nastaviti dominirati i u narednim mjesecima. Čak je i Dua Lipa ovog ljeta uskladila svoj izgled s ovim trendom.

“Coconut milk” manikura

Što čini ovu manikuru tako posebnom? Nokti odišu sofisticiranošću i šarmom, dok istovremeno ostaju u trendu, donoseći svježinu našem još uvijek preplanulom ljetnom izgledu. 

No, što točno znače nokti s “kokosovim mlijekom”? Ukratko, oni su suptilniji od nedavno popularnih prozirnih mliječno bijelih noktiju. Baš kao i pravo kokosovo mlijeko, ovaj lak dolazi u neprozirnoj mliječno bijeloj nijansi. Dok svjetluca s vaših noktiju, sjaj je suptilniji od starih mat noktiju, ali nema ni sedefastog sjaja bijelih kromiranih noktiju.

Nokti s “kokosovim mlijekom” predstavljaju savršen kompromis između smjelih boja i neutralne manikure. Oni vizualno izdužuju vaše prste i naglašavaju prirodnu svjetlinu. Sada više ne morate brinuti hoće li vaša manikura ići uz vašu odjeću, jer bijela boja pristaje uz sve i naglašava ljepotu svakog tona kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GELCARE® (@gelcare.official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Le Mini Macaron 💅🏼 (@leminimacaron)

Ono što ovaj trend čini posebno privlačnim je činjenica da nokti s “kokosovim mlijekom” ne zahtijevaju profesionalne vještine niti komplicirano ukrašavanje. Dapače, lako ih je izraditi i kod kuće. Samo nanesite dva sloja laka s dodatkom sjajnog završnog sloja i dobit ćete predivan bijeli izgled. Možete eksperimentirati s nijansama i odabirom željene neprozirnosti.

@eliza.hairstyles Replying to @cali 🦋 This is the tutorial I promised 🤍🫶🏻💅🏻 I’m not a nail artist and probably I make mistakes but I really love the way they came out . I also tried here the rubber base Coconut Milk that I love🤍🤍 #nailsartvideos #howidomynailsathome #nailstutorial ♬ Outside – Rhea Raj

 

Foto: Dua Lipa Instagram profil