Kada Hailey Bieber promijeni manikuru, svijet ljepote je na nogama. Nakon što je njezina glazirana manikura postala mega-viralna u nekoliko različitih iteracija, uključujući stilove čokolade i jagode, Haileyni nokti postali su trendseteri svoje vrste.

Vidjeli smo je kako isprobava biserne nokte za djevojčice, nokte koji svijetle u tami, a sada i zabavnu i otmjenu neusklađenu manikuru koja uključuje točkice, teksturu kornjačinog oklopa i neonske boje. Haileyin najnoviji dizajn noktiju ima drugačiji dizajn za svaki nokat!

Na lijevoj ruci je french s bijelim točkicama i ružičastom pozadinom na noktu malog prsta, razmazane nijanse ljubičaste pomiješane sa žutom na noktu domalog prsta, ljubičasti french s ružičastom pozadinom i žutim točkicama u sredini na noktu srednjeg prsta, dok se na noktima kažiprsta i palca nalazi žuti i bijeli french s ružičastim detaljima.

S desne strane stvari postaju još kreativnije – neonsko zelene točkice na noktu palca, jarko žuta nijansa s ružičastom točkom na vrhu nokta kažiprsta i teksture u obliku kornjače u nijansama ružičaste, plave i tamnozelene na noktima srednjeg i domalog prsta. Desna malena oponaša dizajn s njezine lijeve ruke, ali s ružičastim točkicama umjesto bijelih.

Može li to biti znak da se era jednostavne manikure bliži kraju u korist apstraktnijih dizajna…? Kako god, mi ga svakako želimo isprobati!