Hailey Bieber, očekivano ili neočekivano, ove je godine postala najveća beauty influencerica, koja je uspjela zaluditi scenu s čak nekoliko beauty trendova. Prvo je kroz svoju liniju kozmetike Rhode nametnula trend glazed donut izgleda kože (njegovano + prirodno + sjajno), a zatim je uslijedila i presijavajuća glazed donut manikura, koja se danas nosi doista posvuda u svijetu. Slavna trendseterica autorica je i najnovijeg trenda koji se prati u stopu, a to je glazed chocolate manikura – idealna za jesenske dane!

Otkako je prvi put isfurala glazed donut manikuru, Hailey Bieber ostala joj je vjerna kroz cijelu godinu. Stil kojeg karakterizira mliječno bijela nijansa i presijavajući biserni efekt postao je zaštitni znak manekenke koja nam je glazed donut manikuru nastavila predstavljati u niz varijacija na temu. Na njenim smo noktima spazili ljetnu verziju (u znaku jarkih boja), a s prvim danima rujna odredila je smjer i za jesenske manikure diljem svijeta.

U priču sada ulazi glazed chocolate manikura i kao što joj samo ime govori, inspirirana je svim onim divnim čokoladnim nijansama koje apsolutno imaju smisla s dolaskom jesenskih dana. Tople smeđe nijanse na noktima sada imaju pomalo zrcalni, kromatski finiš i predstavljaju atraktivan sezonski update popularnog trenda. Čak i ako se svojim idućim odlaskom u nail salon ne odlučite za sveprisutni glazed efekt na noktima, sugestija je da svakako isprobate tople čokoladne tonove na noktima, jer će ove jeseni doista biti veliki beauty hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Candyfloss (@candyfloss_neglur)

Naslovna fotografija: @haileybieber

Foto: Instagram