Velika godina za Hailey Bieber, u kojoj nas je inspirirala svime i svačime, od ljepote do stila, polako se privodi kraju, no ona za nas ima još nekolicinu asova u rukavu. Ovog puta u pitanju je njena manikura, ponovno super glazirana, koja nam se čini kao sjajna ideja za prigodan božićni look na noktima. 

Činjenicu da je 2022. bila godina vladavine glazed donut manikure možemo prvenstveno zahvaliti mladom modelu Hailey Bieber, koja nas je osvojila presijavajućom bisernom manikurom. Svom zaštitnom looku kroz godinu je davala više varijacija na temu, pa smo vam pisali i o glazed chocolate manikuri u znaku čokoladnih tonova, a sada nam je Hailey priredila i božićnu verziju svog omiljenog stila.


Ova ultimativna božićna manikura sada se zove “Candy Cane Glazed Nails”. Njena nail artistica oblikovala je nokte u bademasti oblik i zatim napravila francusku manikuru s debelom crvenom linijom OPI GelColor laka u nijansi Big Apple Red. Završeni korak bio je, naravno, nadlak s efektom koji je noktima dao glazirani efekt. Ako se ovog tjedna spremate u salon osvježiti manikuru, možda će vam baš ovaj mini trend biti inspiracija!

Naslovna fotografija: @haileybieber

Foto: Instagram