Iako živimo u vremenu kada jedan video može novu modnu pojavu pretvoriti u viralni hit, tisuće starih trendova prolazi kroz reinkarnaciju, zahvaljujući kojoj se vraćamo u šarenu prošlost 80-ih i 90-ih. Sjećate li se onih prepoznatljivih frizura i oblika obrva koje su nekad krasile zvijezde? Pa, sve se to ponovno uspinje na valovima TikToka.

Tome nam u prilog govori i zapanjujući podatak: jedinstvena frizura iz kultne dekade, 80-ih, zaradila je preko 12 milijardi pregleda na Tik Toku. Imate pravo jednom pogoditi koja.

Da, u pravu ste – mullet frizura je sada nevjerojatan hit! Analiza stručnjaka iz ThreadSeat-a otkriva pravu revoluciju u pretragama pojma “mullet”. Sami hashtag #mullet na ovoj društvenoj platformi prikupio je čak 12 milijardi pogleda i postao pravi hit.

Što je točno omogućilo ovaj spektakularan povratak? Pa, možda je to u skladu s uzletom pop kulture iz 80-ih, koja se ponovno probudila.

Jedna od ključnih stvari koja je doprinijela povratku mullet frizure je njezina prilagodljivost. Mullet se može prilagoditi različitim duljinama i teksturama kose, čime omogućuje širok spektar varijacija, od suptilnih do hrabro izraženih.

Također, mullet frizura odražava duh bezbrižnosti i zabave, kao da vas poziva da probudite svog unutarnjeg buntovnika, pokažete svoju autentičnost i s ponosom prihvatite povratak modne nostalgije.

I dok se prisjećamo dana kada je David Bowie krasio naslovnice kao modni pionir, treba spomenuti da je upravo on zavodljivo prikazao svijetu mullet frizuru – s kontrastom između kratke ili obrijane strane glave i raskošne duge kose na vrhu i straga.

Ali i nove generacije su imale priliku gledati ovu it frizuru na glavama najsvjetlijih zvijezda današnjice. Sjetite se samo kako je Miley Cyrus sjajno iznijela ovaj look.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Dakle, spremite se zaboraviti klasične frizure – jer “zbogom” bob, mullet je proglašen kraljicom ljeta.

 

Foto: Instagram Lulurichards, Coiffeurstory