Čini se da je latte postao apsolutno neodoljiv trend – nakon što je osvojio makeup svijet, kava nam sada pruža inspiraciju i za manikuru.

Zamislite da na vrhovima svojih prstiju nosite jutarnju šalicu omiljene kave – tople karamele, dubokog smeđeg, zavodljivih čokoladno-kakao nijansi i misteriozne tamnocrvene boje izvode istinsku simfoniju koja nas nježno vodi iz ljeta u jesen.

Ovaj jesenski izričaj donosi osjećaj elegancije i sofisticiranosti, spajajući romantiku i luksuz kao partnerstvo neodoljive ljepote. Prava ikona stila, Hailey Bieber, već je podlegla čarima ovog trenda. Sjećamo se kako je prošle jeseni eksperimentirala s noktima u obliku čokoladno glaziranih krafni, a sada je sa strašću prigrlila val “latte” inspiracije kada je ovaj trend osvojio cijeli svijet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Ovaj trend dolazi u raznim varijacijama dizajna, a svaki je elegantniji od prethodnog. Naravno, tu je i klasičan latte efekt, onaj koji nas asocira na neodoljive napitke iz omiljenih kafića. Čokoladne, smeđe i macchiato nijanse se stapaju s kremasto bijelom bojom, stvarajući nevjerojatne mramorne nijanse nalik karamele.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KAYLA SEAH (@kayla_seah)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Diogo (@paintedbyjools)

No, iako govorimo o trendu latte manikure,  ovdje se samo radi o ponovnom porastu popularnosti starijih trendova. Latte manikura oduvijek je bila dio svijeta ljepote, posebice u jesenskim danima kada svi biramo tamnije nijanse manikure. 

Sada je, zahvaljujući društvenim mrežama, došlo do rebrandinga trenda, jednako kao što je bio slučaj s francuskom manikurom.

No, mi se ne žalimo. Bez obzira radi li se o potpuno novom ili oživljavanju starijih modnih trendova, ova manikura dospjela je na našu listu želja. Razlog? Izgleda sofisticirano, elegantno i uredno, što je, prema nama, sveto trojstvo svake manikure.