Nakon iznimno uspješnog izdanja prošle zime, Advent u Balama je ponovno otvorio vrata svoje retro priče na adresi trg Tomaso Bembo.

I šteta bi bilo da nije jer je ovaj šarmantno uređen blagdanski kutak postao razlogom zašto svakako vrijedi svratiti u Bale i zimi. Supružnici Stefano i Sanda Mužina, koji inače vode i fantastičan sezonski Castello bar, u palači Bembo, u Balama, ponovno su udružili snage s baljanskim slikarom i kiparom Naserom Hamzom te postavili scenografiju vrijednu svake IG fotografije, ali i prvenstveno guštanja u toplom „kućnom“ ambijentu.

Kućica u koju je Naser Hamza, poznati slikar i kipar iz Bala, uložio toliko truda opremljena je autorskim drvenim skulpturama, udobnim foteljama, tepisima, svijećnjacima i komadima starog namještaja. Svemu tome možete se diviti dok pijuckate kuhane napitke Stefana Mužine i guštate u ukusnom adventskom meniju. Topli kokteli kao što su Cherry Vanilla Vodka, Spicey Winter, Santa Pear ili pak zimski klasici Rum Punch i Mulled Wine dio su jako dobre sezonske ponude dok će vas ukusna zimska jela zagrijati dovoljno da naručite još jedno. Ova zimska retro priča u Balama traje do 8. siječnja 2023., ako ste blizu svakako svratite.

Foto: IG Advent by Serendipity Bale