Hailey Bieber možda je bila toliko u žurbi da je samo nataknula vještičju kapu, no pokrenula je mali trend učinkovitih, a brzinskih ideja za prerušavanje za Noć vještica

Koliko vam se puta dogodilo da za Noć vještica želite nekamo izaći, jer svake godine je sve više događanja u gradu pa tako i ove, a nemate pojma što biste bili, pošiljka s kul kostimom koji još nije stigao ili ste svoj u ormaru već izlizali? Sudeći po tome koliko ljudi dođe bez kostima na takva događanja, rekli bismo – sigurno vam se jest.

No, u duhu Halloweena, nekad je bolje išta nego ništa i najčešće skoknemo u prvu trgovinu po mišje uši ili vještičju kapu, ali zapravo, možete iskoristiti i vlastiti ormar i prerušiti se u poznate zvijezde ili aktualna događanja (da, da). Evo par ideja ako još nemate pojma što biste mogli! Ako već, naravno, niste odlučili iskopirati Hailey Bieber kako kopira vještičji look u nedostatku vremena.

Wednesday Addams

Uskoro stiže nova serija o mladoj junakinji obitelji Addams, a njezin je look toliko efektan da će vjerojatno biti prepoznatljiv svakome čim uđete u prostoriju. A jedino što vam treba je znati isplesti pletenice, pronaći majicu s kragnom ili crninom i nabaciti resting bitch face.

Instagram filter

Za ovaj vam Halloween look treba samo malo makeup kreativnosti. Ako vam se da zafrkavati sa šljokicama, slobodno samo njih nabacajte po licu ili iskoristite ovaj tutorial, zabavite se i budite spremni na odgovaranje na pitanje tko ste.

Lik iz Simsa

Da da, ok, ovo ste čak možda i vidjeli, ali kreativnije je od mačjih brkova. Jedino što vam treba je zeleni marker i karton koji ćete izrezati u ikonični oblik i zataknuti ga za rajf i voila – imate masku! Možete se dogovoriti i s frendovima pa ćete svi biti u pravom The Sims svijetu, a i realno, lakše ćete se pronaći u masi.

Žena u spa resortu

Spojite lijeno i udobno i imate ideju za Noć vještica. Trebaju vam šlafrok, maska za oči za spavanje koju možete staviti na čelo, gumica za punđu, ručnik kojim možete omotati kosu i šlapice. Divota. No ako ćete takvi ostati doma, i to je ok. Imamo i za to ideje. 

Suzie iz serije Stranger Things

Bakine naočale, par gumica za kosu i kragna. To je sve što vam je potrebno da vas mnogi prepoznaju kao ovu zanimljivu djevojku iz Stranger Thingsa.

Bilo koja članica Spice Girls

Spajsice se vraćaju i opet su aktualne! Realno, morat ćete posegnuti za fotkama iz 90-ih i ranijih 2000-ih, ali sigurno nećete trebati puno kopati po ormaru jer se moda iz tog razdoblja vratila skoro u potpunosti. Jedino što trebate je vidjeti imate li više odjeće i želje za Posh Spice ili ste pak više za Sporty.

Anna Delvey

Za ovo vam ne treba niti šminka! Zaližite kosu i možda dio pramena učvrstite ukosnicom iza, nabijte ogromne crne naočale i odaberite najdraži crni outfit, po mogućnosti pulover. I imate look notorne prevarantice.

Street style Rihanna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haus of Rihanna (@hausofrihanna)

Realno, negdje imate barem udobnu crnu trenirku ili neku pastelnih nijansi. Nabijte šiltericu i sunčane naočale, našminkajte usne i dodajte koji nakit, a ako ste za potpuni dojam, dodajte i lutku i pravite se da bježite od papparazza, baš kao i ova megazvijezda čijoj skorašnjoj reviji se jako veselimo.

Instruktorica aerobika

Pokušajte pronaći u nekoj sportskoj trgovini body za aerobic, a neće vam biti naodmet niti znojnici i traka za čelo. Šarene čarape su samo plus. I naravno, pokušajte prizvati Jamie Lee Curtis u filmu Perfect.

ZG vrećica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theresa Massony (@theresamassony)

Je, nastao je totalni kuršlus i velike su šanse da će svatko shvatiti o čemu je riječ ako izrežete prostor za ruke u vrećici i dođete kao plava ZG vrećica. Ne morate za to koristiti pravu, dovoljno je bijelim markerom na običnoj plavoj vrećici ispisati “ZG vrećica” ili “Je l’ kužiš vrećice?” i to će biti dovoljno. Ne zaboravite je samo nakon eventa reciklirati!

Elizabeth Holmes

Ako imate crnu dolčevitu već ste na pola puta da izgledate kao neslavno propala osnivačca Theranosa. Upotpunite svoj izgled niskom punđom, očima koje ne trepću, lažno tihim glasom i… kapljicom krvi, čisto da je look potpun!

Zombi #girlboss

U čast svakodnevnog napora na karijernom polju, odjenite svoju najbolju sarkastičnu odjeću za #girlsboss šeficu – poželjne su hlače od odijela i majica “Future is female” – i nanesite malo zombi šminke. Bonus bodovi ako sa sobom nosite bilježnicu, to-go čašu za kavu ili veliku torbu na kojoj piše Girlbosss

Carmy iz serije The Bear

Yes, chef! Za ovaj kostim nosite bijelu majicu, crne hlače, plavu pregaču i pogled čovjeka koji ne zna hoće li njegova pošiljka govedine stići u restoran na vrijeme za otvaranje. Ubacite još i koju tetovažu za one malo manje lijene i to je to! I ako još niste krenuli gledati ovu seriju – O B A V E Z N O.

Foto: PR, Usen Parmanov/Unsplash; Hailey Bieber/Instagram