Četvrta sezona planetarno popularne serije Stranger Things, koja je u periodu od svibnja do srpnja na Netflixu oborila brojne rekorde gledanosti, samo je dokazala koliko je ovaj nadnaravni serijal globalno eksplodirao i skupio vojsku obožavatelja u skoro svakom kutku svijeta. Upravo zbog njih započeo je i projekt Stranger Things pop-up dućana, koji se ovih dana nalazi u Parizu i oduševljava posjetitelje svojim sadržajima. 

Prvi Stranger Things pop-up dućani otvoreni su u New Yorku, Los Angelesu i Chicagu. Kao i ovaj aktualni u Parizu, bili su limitiranog karaktera i zatim su se preselili negdje drugdje. Trenutno su na rasporedu Pariz i Dallas, a nama najbliži pariški pop-up store otvoren je na aveniji Champs-Élysées još 24. lipnja. Zamišljen je kao ljetni pop-up, no u njemu ćete moći uživati još neko vrijeme – na stranici strangerthings-store.com potrebno se registrirati i rezervirati željeni vremenski period za posjet. Booking je zasad otvoren do 11. rujna, a dućan radi svakim danom 0d 10 ujutro do 8 navečer.

Pariški pop-up proteže se na 440 kvadrata i omogućuje autentičan ulazak u uzbudljiv svijet Stranger Thingsa. Posjetitelji mogu iskusiti sve vrste zabavnih aktivnosti izravno iz serije, uključujući javljanje na žuti telefon u Joyceinoj kući, igranje igara u Palace Arcade, lutanje trgovačkim centrom Starcourt i odlazak u Rusov laboratorij. Ako žele ponijeti malo Hawkinsa sa sobom, u ponudi je izbor robe (uključujući odjeću koja podsjeća na estetiku serije, predmete za uređenje doma inspirirane 80-ima i dizajnerske figurice), kao i photo booth fotografiranje kojim će ovjekovječiti svoj posjet ovom privremenom pop-upu.

Foto: strangerthings-store.com