Rihannin Savage X Fenty Show Vol. 4 stiže uskoro! Ovojesenski modni spektakl, koji se emitira 9. studenog na Prime Videu, vrvit će zvijezdama, a i stavlja je u status kulerice koja se ne zamara nametnutim standardima zabavne industrije

Angela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Cara Delevingne, Damson Idris, Irina Shayk, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Simu Liu, Taraji P. Henson… Samo su neka od imena koja će upriličiti show milijarderke koja je od industrije donjeg rublja napravila pravu malu revoluciju.

“Sada u četvrtoj uzastopnoj godini, izvanredno modno iskustvo nastavlja izazivati ​​tradiciju i rušiti granice,” kažu u traileru. “Pionirski događaj ponovno podiže ljestvicu s novom all-star postavom modela, glumaca, nekih od najvećih imena u glazbi i više, debitirajući s najnovijim stilovima Savage X Fenty brenda.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Nova kolekcija, koja će se pojaviti u webshopu odmah nakon showa, najavljuje “različite teksture, neočekivane detalje i nekonvencionalne proporcije koji se besprijekorno spajaju kako bi stvorili Xperience koji pomiče granice za SVAKO TIJELO.”

Fenty Show najavljuje sljedeće modne trendove i moramo priznati da nam i dalje nije dosadio, iako se drže istoga koncepta, koji je, čini se, i dalje dovoljno provokativan da zauzima poprilično količinu podignutih obrva u mainstreamu. Veće veličine, šarolike boje, čipka koja nije rezervirana samo za mršavice, ugodna količina BDSM donjeg rublja i, naravno, kulerica Rihanna u središtu zbivanja, očito su dovoljno rijetki i dobitna kombinacija jer su je vinuli u popis milijarderki, a osim ovog brenda, njezin se parfem prije par mjeseci rasprodao u valjda tri sekunde.

Pomama za njom očito ne prestaje i ima vrlo dobar nos za biznis, a Fenty show kao slavlje svih oblika i lica dolazi taman kada je sama Rihanna došla u središte kritika zbog toga što jednostavno postoji nakon poroda, a po mnogima, nedovoljno smanjenih kilograma. No, odlično je vidjeti da je to nimalo ne uznemirava, već nameće neke nove ideale u svijetu industrije koje glamurizira savršenstvo. Ali, očito je da Rihanna ne dozvoljava da se o njoj prestane pričati. Što će tek biti kad konačno dođe album, zbog kojeg je često bila pod kritikom fanova, zbog čega se također nije pretjerano zamarala? Kako bi rekli TikTokeri – We. Are. Here. For it!

 

Foto: Fenty Show; Jerritt Clark/Getty Images for Savage X Fenty Show Vol. 2 Presented by Amazon Prime Video