Zendaya je definitivno zauzela središnje mjesto u modnom svijetu, zar ne? Na nedavnoj reviji Louis Vuittona, odlučila se poigrati s dozom seksepila, ali je istovremeno zadržala onu sofisticiranost koju svi volimo kod nje. 

Bijela haljina s potpisom Louis Vuittona bila je prava senzacija, posebno s onim hrabrim patentnim zatvaračem koji je stvarao efekt dubokog dekoltea. Zendaya je majstorski kombinirala izazov i suptilnost.

Oduševljavajuće je kako je održala dozu suptilnosti, čak i s tako izazovnim izrezom. Taj prednji prorez “do neba” samo je dodatno naglasio njezinu samouvjerenost i hrabrost u modnim odabirima. A onaj dodir zlatnih lančanih naramenica? Čisti glamur i luksuz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Slažemo se da su detalji ključni, zar ne? Zlatne lančane naramenice, mliječna manikura i sjajni Bulgari nakit – to su ti dodaci koji čine veliku razliku, a Zendaya to očito dobro zna. Dijamantne naušnice, zlatna narukvica i prstenje bili su poput šećera na vrhu torte, dodajući sofisticiranost i luksuz njezinom već impresivnom stilu.

Zendaya je zaista maestralna u odabiru odjeće. Njezina sposobnost da nosi čak i najizazovnije komade s takvom gracioznošću je pravo remek-djelo. Njezin odvažan modni izričaj i besprijekoran ukus čine je pravom modnom ikonom koja stalno iznenađuje i nadmašuje sva očekivanja. Bravo, Zendaya!

.

Foto: Profimedia.hr, Instagram