Kreativni direktor modne kuće, francuski dizajner, Nicolas Ghesquière ponovno je nadmašio samog sebe. Tik pred jesen, ili,  prema modnim kritičarima, baš na vrijeme, poznata torba GO-14 Louis Vuitton vraća se u novom sjaju.

GO-14 od janjeće kože svoju je premijeru imao 2014. godine. Redizajnirano kućište sada je obučeno u “kovčeg”, ali dolazi s istom namjerom kao i kad je prvi put predstavljeno, da pruži pogled u budućnost. Novi modeli dostupni su u tri veličine, a svestrani dizajn bit će dostupan u nekoliko nijansi, poput bijele, smeđe, crne, tamnoplave i ružičaste, piše mariceclaire.fr.

Ipak, najveća razlika u odnosu na originalni model dolazi u sofisticiranom dodatku dizajnu koristeći malletage metodu. Malletage je posebna tehnika šivanja, jedinstvena za brend koja je krasila unutrašnjost prvih modela Louis Vuitton kovčega i korištena je za bolje očuvanje dokumenata pohranjenih u kovčegu.

Cate Blanchett među prvima je pokazala kako se nosi redizajnirana torba GO-14 Louis Vuitton, a nakon nje su to učinile i brojne druge holivudske zvijezde. Sve ukazuje da će GO-14 Louis Vuitton biti jedna od najpopularnijih torbi u 2023. godini, a cijena modela je oko 6200 eura. Hoćete li ga nositi na remenu ili u ruci, ovisi o vama.

Foto: Instagram, Profimedia