Povodom Black Fridaya, Zaks je pripremio velike popuste koji počinju ovaj petak, 19.11., a traju sve do 29.11.

Tijekom tih deset dana moći ćete odabrati elegantne i profinjene zlatne komade koji će biti sniženi -40%! Blistavost dijamanata je nepogrešiv odabir, a u Zaksu su dijamanti sniženi -40%! Dio asortimana zlatnog i dijamantnog nakita snižen je čak i -50%!

Zaks_zlatni nakit (

Vjerujemo kako nakit volite dobivati, ali i poklanjati. Ipak, posebno je zadovoljstvo kada sami sebi poklonimo zlatni ili dijamantni nakit koji oduševljava svojim sjajem i privlači poglede. S takvim komadima uvijek dajemo poseban touch svojim modnim kombinacijama, bez obzira na prigodu. Zlatni nakit nosiv je u dnevnim i večernjim kombinacijama, a popularni layering omogućuje nam da nosimo više komada omiljenog nakita odjednom.

Zaks nakit i satovi sniženi do 50 % na Black Friday

Dijamanti daju posebnu finoću našem izgledu i svakako su luksuz koji si svatko od nas ponekad želi priuštiti. U Zaksu tijekom Black Fridaya moći ćete pronaći upravo takav nakit i pokloniti ga sebi ili svojoj dragoj osobi. Sigurni smo kako ćete svojim izborom oduševiti i plijeniti pozornost. Osim nakita, u Zaksu su sniženi i satovi, i to -50%! Satove uvijek rado nosimo i najbolji su spoj potrebne funkcionalnosti, ali i dizajna.

Zaks_zlatni nakit

Požurite se u obližnje Zaksove poslovnice i iskoristite ove sjajne popuste. Odaberite nešto za sebe ili druge, ne sumnjamo kako ćete oduševiti svojim izborom.