Black Friday savršena je prilika za kupovinu božićnih poklona, ali i za odabir nakita koji se savršeno uklapa u našu postojeću kolekciju. Osim toga, možemo odabrati i nakit o kojem već dugo maštamo, posebno ako se radi o zlatnom i dijamantnom nakitu

Naš savjet je da aktualni Black Friday dobro iskoristite. Osmislite svoju listu želja, ali obratite pozornost da to budu modni detalji koji najbolje ističu vašu modnu priču. Neka vam trendovi budu inspiracija, ali konačnu odluku donesite prema svojem osobnom ukusu.

Zaks_zlatni nakit

Izaberite zlatni nakit koji ćete uvijek poželjeti nositi, kao što je to zlatna ogrlica. Ako vam je dijamantni nakit velika želja, sada je sjajna prilika da ga pronađete u obliku prstena ili možda čak i narukvice koja će upotpuniti taj set.

Zaks_zlatni nakit

Osim nakita, satovi su također ključan element dobrog stylinga. Ako ste veliki ljubitelj tog bezvremenskog modnog dodatka, pri donošenju odluke, vodite se time nosite li više elegantne ili sportske satove.

Zaks_zlatni nakit

Sve svoje želje možete ispuniti u Zaksovim poslovnicama ili na webshopu do 28.11.2022. kada će biti aktualni zlatni popusti koje ne želite propustiti!