Svatko ima svoj način izražavanja ljubavi, a u Zaksu se ljubav izražava u obliku nakita

Na taj se način najljepša emocija na svijetu zadrži u trenutku i obliku koji će trajati i buditi lijepa sjećanja. Ipak, ponekad je potrebna dodatna inspiracija kako bismo bili sigurni u dar i u njegov efekt oduševljenja. Kako bi vas motivirali, Zaks je predložio poklone povodom Valentinova s kojima sigurno nećete pogriješiti.

Naušnice kao poklon oduševit će osobu koja ih voli mijenjati i stvarati brojne kombinacije, dok će ogrlica s jednostavnim decentnim privjeskom biti pravi poklon za one koji cijene elegantan i klasičan dizajn.

Zaks Valentinovo naušnice

Narukvice s dijamantima ili cirkonima mogu biti izvrstan izbor za osobu koja ih voli nizati i nositi u svakodnevnim kombinacijama. S druge strane, prstenje je dar koji nosi određenu simboliku ukoliko se poklanja za Valentinovo.

Zaks Valentinovo narukvica

Naravno neki simboli s razlogom su u prvom planu za vrijeme Valentinova. Govorimo o nakitu s motivom srca koji je uvijek najsigurniji izbor za dar.

Zaks nakit u motivu srca, Valentinovo

Neka vam Valentinovo bude praznik u kojem ćete zaista slaviti ljubav i uživati u njoj, a dar s kojim ćete oduševiti neka bude podsjetnik na emocije koje vas pokreću. Ukoliko tražite još više inspiracije, posjetite webshop zaks.hr ili najbližu poslovnicu i odaberite poklon po kojem ćete pamtiti ovo Valentinovo!

Osim na webu, novitete brenda Zaks možete pratiti i na Facebooku te Instagramu!