Dvojac eNVy room dizajnirao čarobno zaručničko prstenje u suradnji sa ZAKS-om

Imajući na umu jedinstvenost, ali i simboličnu te estetsku vrijednost zaručničkog prstena, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu avanturu i u suradnji je sa ZAKS-om dizajnirao posebnu kolekciju nakita. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović osmislili su dizajn za tri jedinstvena zaručnička prstena ukrašena prepoznatljivim motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje dizajneri često rabe kreirajući svoje šarmantne i ženstvene modne kolekcije i koji čine neizostavni dio eNVy room estetike.

Profinjeno, elegantno i vrlo decentno, zaručničko prstenje s potpisom poznatog modn og tandema izrađeno je u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak neodoljivog dijamanta – nezamjenjivog dragog kamena koji simbolizira vječnost i prkosi vremenu.

“Ući u glavu dizajnera te sve njihove zamisli pretočiti u nakit bio je vrlo izazovan zadatak. Spajanje njihove ideje s tehnološkim rješenjem nije nimalo jednostavno, no u slučaju suradnje eNVy rooma i ZAKS-a smatramo da je finalni produkt ispao savršeno. Zajedničkim smo snagama izradili zaručničko prstenje koje je decentno, s lakoćom nosivo, a ujedno i prepoznatljivo po detalju mašne, upravo onako kako su ga dizajneri i prvobitno zamislili, izjavili su iz ZAKS-a.

Već dugi niz godina, još otkako su 2012. predstavili prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, modni studio eNVy room slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, a svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela. Stoga nimalo ne čudi što se modni dvojac odlučio okušati i u dizajniranju zaručničkog prstenja.

“Želja nam je bila izraditi nešto elegantno i vječno, ali i s malim pomakom kako bismo dobili zaista unikatan prsten koji dolazi u 4 varijante boja i koji će zadovoljiti ukus svake žene”, izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su, osim zaručničkog prstenja, dizajnirali i narukvicu te broš.

Fotografije kampanje svojim je objektivom snimila Sanja Jagatić, makeup je djelo Sanje Agić, kosu potpisuje frizerski salon Evelin, dok su se u ulogama modela našli Leonarda Zeba i Ljuban Garača.