Riječ je o singlu “Mr. Perfectly Fine” koji će se pojaviti na albumu Fearless (Taylor’s Version), a izlazi 9. travnja i obuhvaća ponovno snimanje Taylorinih prvih šest albuma

Taylor Swift podijelila je “Mr. Perfectly Fine”, drugu pjesmu koja će se pojaviti na njezinom novom albumu Fearless (Taylor’s version). Koproducirala je pjesmu s Jackom Antonoffom, koji također doprinosi akustičnom i električnom gitaru, pozadinskim vokalima, basom, klavijaturama, udaraljkama i sintisajzeru.

Nakon što je bivša izdavačka kuća Big Machine prodala prava nad svojim katalogom Scooteru Braunu i izazvala cijelu kontroverzu jer Taylor nisu dozvolili da otkupi pjesme, Swift je 2019. godine najavila planove za ponovno snimanje svojih prvih šest albuma. Prvi od novih glazbenih izdanja bit će Fearless (Taylor’s version), sada proširen na 26 pjesama, uključujući šest dosad neobjavljenih pjesama. Jedna od dosad nepoznatih pjesama je i “Mr. Perfectly Fine“ uz “You All Over Me (From the Vault)”, u produkciji Aarona Dessnera.

Foto: Taylor Swift Fearless Cover