Taylor je izbacila svoj novi/stari album, Red, a kao i nakon svih dosad, time je izazvala da internet potpuno poludi. Probrali smo par zanimljivih reakcija

Ponovno snimanje i ponovno izdavanje  svih albuma Taylor Swift koje je izdala pod svojom starom etiketom Big Machine, čiji joj članovi uprave nisu dali da otkupi svoja prava, mnogi su isprva dočekali sa skepsom.

Međutim, sada je već jasno da su Taylorine verzije još bogatije, iskrenije i još više njezine (kako lirički i glazbeno, tako i prema autorskim pravima), a kada se saznalo da je sljedeći na redu Red, sada Red (Taylor’s Version), koji je po mnogima njezin najbolji album, čak i mi koji ne skačemo na svaku njezinu objavu nestrpljivije smo čekali čuti i vidjeti kako će sve ovo izgledati.

Taylor ne samo da nije razočarala, već je i apsolutno oduševila kratkometražnim filmom/dugim spotom i dužom verzijom svoje poznate pjesme All Too Well, koja je po mnogima posveta njezinom odnosu s Jakeom Gyllenhaalom (da, zato zadnja 24 sata viđate memeove s njime). Probrali smo najzanimljivije reakcije, a pri kraju se nalazi i kratki film za koji će vam vjerojatno trebati koja maramica.