Taylor Swift volite ili mrzite. Ok, možda ste potpuno indifirentni prema njoj. No, novi Netflixov dokumentarac mogao bi promijeniti vaše mišljenje.

Postoje poznate glazbenice i glazbenici i postoje zvijezde – kao što je Taylor Swift. Možda ne toliko popularna u našoj regiji, ali Taylor je jedna od najvećih i najutjecajnijih zvijezda u Americi. Njezina dobitna kombinacija za uspjeh? Dobra djevojka koja se usudi glasno reći što misli. Na Netflix je upravo stigao dokumentarac koji nosi ime ‘Miss Americana’, što i više nego dovoljno daje do znanja koliko je Amerika voli.

A nakon ovog voljet će je još više, a Taylor bi mogla dobiti i niz novih fanova. Naime, u ovom dokumentarcu otkriva baš sve o svojoj karijeri, promjenama kroz koje je prolazila, opisuje svoje emocionalne vrtloge, ali i proces stvaranja glazbe. Detalji iz ‘Miss Americane’ već su privukli niz medija, pa se tako piše o njenom poremećaju u prehrani o kojem Taylor priča po prvi puta. Isto tako i o tome kako je imala iskrivljenu percepciju same sebe te kako joj je uvijek bilo rečeno da se samo smije i bude miss savršena.

Unatoč svemu tome, Taylor pronalazi svoj put i svoj glas, a o svemu tome upravo je i ovaj dokumentarac. Potpisuje ga dobitnica Emmyja Lana Wilson i filmaši koji stoje iza poznatog dokumentarca ’20 feet from Stardom’.

Foto: Getty Images, Instagram @taylorswift